Styrelsen/Team

Vi är som våra kunder – entreprenörer – investerare – företagare

jesper

Jesper Strandberg

Grundare, Styrelseledamot och VD
Civilekonom från Lunds Universitet. Jesper har arbetat i finansbranschen sedan 1994. 1998 var han med och startade Fondex, Sveriges första internetbaserade marknadsplats för fonder. Sedan 2006 på Avanza. Grundade Kaptena 2014.
johanna

Johanna Johannsson

Partner/Kundansvarig
Ekonom från Karlstads Universitet. Johanna har jobbat med bank och försäkring sedan 2014, senast på Avanza. Sedan 2017 kundansvarig på Kaptena.
robert-persson

Robert Persson

Partnersamarbeten
Robert har arbetat på Avanza med rådgivning inom bank och försäkring samt har en bakgrund som företagare i vårdbranschen. Robert är Swedsec-licensierad och diplomerad livförsäkringsrådgivare vid IFU.
alin

Alin Safarloo

Kundansvarig
Alin har jobbat inom bank och försäkring sedan 2011. Senast på Bandling & Partners. Alin är Swedseclicensierad.
VK-pic

Viktor Karlsson

Analytiker
Civilekonom i nationalekonomi med specialisering mot finans från Linköpings Universitet. Viktor har tidigare erfarenheter från ABB och Länsförsäkringar. Arbetar på Kaptena med värdering och analys sedan 2019.
robin

Robin Fältskog

Analytiker
Civilekonom från Linnéuniversitetet. Innan Linnéuniversitetet studerade Robin finansiell ekonomi vid Santa Barbara City College. Innan Robin kom till Kaptena jobbade han som revisor på Ernst & Young med inrikting mot finansiella bolag.
Marcus

Marcus Thulin

Analys, målbolagsfrågor
Civilekonom i företagsekonomi med specialisering mot finans från Linköpings Universitet. Marcus har tidigare erfarenheter från Scania och Länsförsäkringar. Arbetar på Kaptena med värdering och analys sedan 2018.
johan

Johan Croneborg

Ekonomichef
Ekonom från Uppsala Universitet. Ambitiös företagare som tidigare arbetat bland annat på 3i och Argonaut.
pontus

Pontus Mattsson

Ordförande
Civilekonom från Stockholms Universitet. Har varit verksam i finansbranschen sedan 1995, på bland annat Aros Securities, Servisen Investment Management, HQ Bank och Allba. Sedan 2008 verksam som rådgivare.
erik

Erik Schröder

Styrelseledamot
Ekonom från Lunds Universitet. Erik Schröder är en hängiven företagare, investerare och entreprenör och har startat och framgångsrikt drivit ett antal bolag under åren.
Bild på Claes Milde1

Claes Milde

Styrelseledamot
Engagerad företagare och investerare. Har jobbat i finansbranschen sedan 1987 och senast på Swedbank som han lämnade 2013. Claes Milde driver ett flertal företag.
Bild på Magnus Axén1

Magnus Axén

Värderingsspecialist
Magnus är civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm. Idag har Magnus 30 års praktisk erfarenhet från industrin och finansmarknaden och bedriver nu forskning inom kapitalkostnad och värdering som ligger vid den nationella och internationella frontlinjen i hans fält.
Vill du komma i kontakt?

Är du företagare, entreprenör eller investerare och vill bli kund eller veta mer?

Samarbetspartner: webbyrå stockholm