Lediga tjänster

Just nu söker vi inga nya medarbetare. Men vi tar gärna emot spontanansökningar från drivna personer som vill jobba på Kaptena och som delar våra mål och visioner.

Kaptena digitaliserar ekosystemet för onoterade bolag. Vårt mål är glasklart – vi vill göra det enklare att driva, utveckla, äga och investera i onoterade företag. Vårt primära fokus ligger på tillväxtbolag med en ambition att växa med externt kapital.

Därför utvecklar Kaptena i egen regi, och i sammabete med andra, värdeskapande tjänster för både entreprenörer, investerare och andra intressenter.

Kapclear – Den smarta aktieboken
Kapclear är mer än bara en digital aktiebok, vi kallar den för en Investerarbok där entreprenörer enkelt, tryggt och effektivt kan administrera sina bolags alla utgivna värdepapper såväl aktier som skuldinstrument, så som konvertibler och obligationer, men även olika sorters optioner. Genom Kapclear har entreprenörerna hela tiden uppdaterad information om bolagets investerare oavsett om ägandet sker direkt, genom bolag eller i försäkring. 

Kapsure – ”ISK” för onoterat
Med Kapsure gör Kaptena det möjligt att äga onoterade aktier och värdepapper i svensk försäkring. Fördelarna med ett försäkringsägande är tydliga, framtida vinster, utdelningar och ränteintäkter är fria från 30 procent kapitalvinstskatt. Investerare älskar Kapsure då de ges samma valmöjligheter med investeringar i onoterat som med noterat. Våra kunder kallar det för ”ISK” för onoterat. Entreprenörer gillar också Kapsure, då investeringar genom försäkring sänker avkastningskravet, vilket underlättar kapitalanskaffningar i onoterade bolag.

Kapnet – Kaptenas investerarnätverk
Under åren har Kaptena byggt starka relationer till både entreprenörer och investerare. Basen i vårt ekosystem utgörs idag av ca 7 000 personer som investerar i onoterade bolag, och det växer i takt med att Kapclear och Kapsure växer. Kaptena har under åren underlättat kapitalanskaffningar för över 100 entreprenörer och deras bolag.

Kapclear + Kapsure + Kapnet = Kaptena
Kaptenas ekosystem är en svårslagen kombinationen av värdeskapande tjänster för både entreprenörer, investerare och andra intressenter i ekosystemet.

Vi på Kaptena är ett litet men snabbt växande team som drivs av att bygga ett framgångsrikt bolag. Det högt i tak och vi skrattar mycket. Det är högt tempo och varierande arbetsuppgifter där alla hjälper varandra när det behövs. Kaptena är ett tjänstebolag i förtroendebranschen. Vi ställer höga krav och förväntar oss ett stort engagemang. I gengäld erbjuder vi stora utvecklingsmöjligheter och hög belöning.

Kontakta oss