Några tankar från grundarna

Vi älskar onoterat!

Kaptenas vision är att bli navet i det svenska ekosystemet för onoterade värdepapper genom att erbjuda produkter och tjänster som stödjer, förenklar och förbättrar utvecklingen av onoterade tillväxtbolag.

Vi som startade Kaptena har alla lång erfarenhet från olika roller inom finansbranschen, och vi kände alla att det behövde göras något för att underlätta för entreprenörer och investerare som är engagerade i bolag som ännu inte är noterade. Sedan 2014 har vi därför arbetat för att utveckla och digitalisera det svenska ekosystemet för onoterade värdepapper.

Vårt mål är att göra det enklare att starta, driva, äga och investera i framförallt onoterade företag med en tillväxtplan och ambition att växa med externt kapital.

Vi som står bakom Kaptena är själva entreprenörer, investerare och företagare och vi tänkte att det måste finnas fler som önskar att den onoterade världen får bättre förutsättningar. Vi älskar det driv och den passion som finns hos alla entreprenörer och investerare som utvecklar och driver Sverige framåt i onoterade bolag. Varför? Jo för att vi älskar kraften i onoterat!

Kontakta oss

Ett onoterat ekosystem

I dagsläget har vi lanserat två tjänster med målet att förbättra och underlätta ägandet i onoterade värdepapper. Men vi är långt ifrån klara. Är det något du saknar? Tveka inte att kontakta oss. Tillsammans kan vi skapa ett bättre klimat för onoterade värdepapper – det vinner vi alla på!